Label Nue

Marli Black Set

€72

Seti 'Marli Black Set' dy pjesësh është perfekt për përdorim të përditshëm. Krijuar nga një material i butë dhe përshtatje shumë të rehatshme në trup. Të poshtmet janë të ngushta dhe të gjata deri në bel, e epërmja është e shkurtë me mëngë të gjata dhe një jakë në formë 'v', ku arrin një pamje shumë sportive.

Numri që modelja vesh: Modelja ka të veshur masën S

Materiali: 70%RAYON 30% NYLON

Detajet: Përshtatje të ngushtë, Dy pjesësh

Përkujdesja: Pastrim në makinë larëse

________________________________

The 'Marli Black Set' flattering cut set for everyday wear. A soft and stretchy ribbed fabric with a super comfortable fit. Top features a short fit and an opened 'v' neck shape and long sleeves for that edgy yet sporty look. Leggings fit like a dream, sit high at natural waist and stretch fabric for extra support.

Model Size: Model is wearing size S

Fabric: 70%RAYON 30% NYLON

Details: Two piece set ,Slim fit

Care: Machine wash

Size:
Sasia:

You may also like

Recently viewed