ShoeDazz

MARLEY NUDE

€55

Këto këpucë solemne ju japin një dukje shumë tërheqëse. Kanë take në formë kristali dhe të tejdukshëm që e bënë të gjith dukjen tuaj shumë unike.

Lartësia e përafërt e takës: 11.5 cm/ 4.5 inches

Materiali: Pëlhurë Sintetike

Ngjyra: Nude

_________________________

These flirty heels feature a clear chain block heel that'll give you a magnetic look. Slip on styling with ankle buckle.

Heel Height approx.: 11.5 cm/ 4.5 inches

Fabric: Synthetic Fabric 

Size:
Sasia:

You may also like

Recently viewed