Shoe Dazz

MARILYN PURPLE

€52

Ndonjëherë gjithçka që dëshironi është një sandale me rripa për një natë jashtë në qytet. Të thjeshta dhe elegante këto sandale kanë formë katrore në pjesën para, ​​takë të hollë dhe rripa të hollë që lidhen rreth kyçit të këmbës. Kombinojini me gjithçka, nga pantallonat deri tek fustanet.

Lartësia e përafërt e takës: 10.5 cm / 4.13" (inch)

Materiali: Lëkurë

Ngjyra: Vjollcë

_________________

Sometimes all you want is a strappy stiletto for a night out on the town. Simple and elegant these sandals have a square toe, stiletto heels, and wraps for the ankle. Style yours with everything from pants to dresses.

Heel Height Approx.: 10.5 cm / 4.13" (inch)

Material: Leather

Color: Purple

Size:
Quantity:

You may also like

Recently viewed