LABEL NUE

Mariko White Bodysuit

€32

Tregoni linjat tuaja trupore me bodysuit-in Mariko. Një pjesë që kombinohet me të gjitha. Krijuar nga një material i butë dhe elastik me mëngë të shkurtëra dhe një jakë në formë rrethore. Mund t’a bëni set me fundin tonë 'Mariko' apo ta kombinoni ndryshe me një palë xhinse për një dukje më të thjeshtë. Disa take nude do t’a bënin dukjën perfekte.

Show off your shape with the Mariko Bodysuit. A piece that goes with anything. Made from soft and stretchy fabric with short sleeves and a crew neck shape. Make it a set with our 'Mariko Skirt' or combine it differently with jeans for a simple and classy look. A pair of nude heels would make it perfect.

Size:
Sasia:

You may also like

Recently viewed