LABEL NUE

Mariko Black Skirt

€30

Fundi Mariko vërtetë jep dukje klasike dhe shumë tërheqëse. Është shumë i rehatshëm me një material të butë dhe elastik. Është i gjatë deri në gju dhe gjithashtu është elastik në bel. Mund t’a bëni set perfekt me bodysuit-in 'Mariko' por mund edhe ta kombinoni me bluzën tonë të shkurtër 'Alina'.

The Mariko Skirt gives us the ultimate chic and classic look. It is super comfy with a soft, stretchy material. It is knee-length and it has an elastic waistband. You can make a perfect set with the 'Mariko Bodysuit' or you can match it with the 'Alina Top' for a more comfy feel.

Size:
Sasia:

You may also like

Recently viewed