Shoe Dazz

MALIBU PINK

€52

Merrni një dukje të plotë në këto palë sandale madhështore. Këpuca 'Malibu' përmban takë të hollë, maje të hapur dhe lidhëse. Kjo këpucë është detaji perfekt për ti shtuar pamjes tuaj.

Lartësia e përafërt e takës: 10.5 cm / 4.13" (inch)

Materiali: Lëkurë

Ngjyra: Kaltër

_______________________

Get a taste of complete empowerment by slipping on this magnificent pair of stilettos. The 'Malibu' heels feature a stiletto heel, pointed toe, and a lace-up finish. It's the perfect touch of classy to add to your look.

Heel Height Approx.: 10.5 cm / 4.13" (inch)

Material: Leather

Color: Blue

Size:
Quantity:

You may also like

Recently viewed