Label Nue

Malia Black Set

€47,20 €59

Tregoni linjat tuaja me 'Malia Black Set' ku përmban një të epërme të bukur dhe një fund të cilat janë të krijuara nga një material i butë elastik. Ka tre zingjirë, dy në pjesën e duarve dhe një në pjesën e përparme. Ky set është perfekt për një dukje të përditshme dhe të thjeshtë, shkon per mrekulli me ca atlete sportive. Është e lehtë për t’u veshur, praktike dhe e bukur në të njëjtën kohë.

Numri i modelës: Modelja ka të veshur masën S

Materiali: 70% RAYON 30% NAJLON

Detajet: Thurje me shirit dhe Elastik

Përkujdesja: Pastrim në makinë larëse

___________________________________________

Show off your shape with the 'Malia Black Set' that includes a beautiful top and skirt made from a soft stretchy fabric. The top has three zippers, two in the hand cuff and one in the front part. It’s amazing for a casual daily look and goes perfect with some sporty runners. It’s easy to wear, practical and pretty all in the same time.

Model size: Model is wearing size S

Fabric: 70% RAYON  30% NYLON

Details: Ribbed and Stretchy

Care: Machine Wash Cold

Size:
Sasia:

You may also like

Recently viewed