Label Nue

Mabel Mauve Set

€89

Set me xhaketë dhe pantallona solemn. Seti ‘Mabel’ ka një cilësi luksoze ku xhaketa elegante përmban dy xhepa dhe përpara ka një kopëse për mbërthim. E përsosur për veshje në zyre ose evente të mbrëmjeve. E drejtuar dhe formësuar me sfungjer në supe.

Seriously chic blazer and pant set. ‘Mabel’ Set is beautifully minimal with a luxurious quality. Blazer features two front pockets and single button closure. Perfect for office or night out wear. Fully lined with shoulder padding

Size:
Sasia:

You may also like

Recently viewed