Label Nue

Lyna Black Dress

€65

Fustani 'Lyna' është përkufizimi i feminitetit. Përmban një dizajn të çarë dhe detaje në pjesën e fundit dhe mansheta. Ne e zgjodhëm ta stilojme me këpucë neutrale.

Modelja ka të veshur: Masën S

Materiali: 100% POLYESTER

Detajet: Printe florale

Përkujdesja: Pastrim në makinë larëse në temperaturë te ulët

______________________

The 'Lyna' multi dress is the definition of femininity. Features a flattering slit design that leads into ruched detail on the skirt and also the cuffs. We love this styled with neutral heels.

Model is wearing: Size S

Fabric: 100% POLYESTER

Details: Floral prints

Care: Machine wash cold

Size:
Quantity:

You may also like

Recently viewed