Shoe Dazz

LUZO GOLD

€159

Këpuca 'LUZO' prej lëkure me majë ngjyrë ari nga Schutz, duke shfaqur një stil rrëshqitës, takë të lartë dhe material transparent.

Lartësia e përafërt e takës: 10.5 cm / 4.13" (inch)

Ngjyra: Gold

____________________________

Gold leather 'LUZO ' contrasting-toe pumps from Schutz featuring a pointed toe, a branded insole, a slip-on style, a high stiletto heel, and a transparent panel.

Height approx.: 10.5 cm / 4.13" (inch)

Color: Gold

Size:
Quantity:

You may also like

Recently viewed