Shoe Dazz

LURE-MTH 2 BLACK GOLD

€169

Taka klasike 'Lure' me lëkurë të shkëlqyeshme është definicioni i elegancës moderne. Këto taka janë të dizajnuara me një pjesë metalike ngjyrë ari në pjesen para dhe me take të hollë. Vishini me një fund të zi të shkurtër për nje dukje mbreslënëse.

Lartësia e përafërt e takës: 10.5 cm / 4.13" (inch)

Materiali: Lëkurë e shkëlqyeshme

Ngjyra: E zezë 

__________________

In black glossy patent leather is the definition of modern elegance. This pair are designed with a dramatic silver metal pointed toe, and cut higher on the foot, allowing for more coverage. Pair with a little black dress for a striking look.

Heel Height Approx.:  10.5 cm / 4.13" (inch)

Material: Patent Leather

Color: Black Croco Patent Gold

Size:
Quantity:

You may also like

Recently viewed