Label Nue

Lucida Denim Blue Set

€69

Seti i bukur me dy pjesë që mund ta vishni në çdo rast. Seti 'Lucida' mund të vishet së bashku ose veç e veç. Pjesa e sipërme është e rudhusor në pjesën para, ka rripa të rregullueshëm, dhe detaje të butonave para. Fundi ka butona në mes dhe anash ka lidhesë për të rregulluar pamjen tërheqëse. Visheni me taka.

Modelja ka të veshur: Masën S

Materiali: 65% COTTON 32% NYLON 3% SPANDEX

Detajet: Fundi anash ka lidhesë tërheqëse

Përkujdesja: Pastrim në makinë larëse në temperaturë të ulët

_________________________

Beautiful two-piece set that you can wear on any occasion. The 'Lucida' set can be worn together or separately. The top is detailed with adjustable straps, sweetheart neckline and button details. The skirt has buttons through the center and side drawstring tie. Wear it with heels

Model is wearing: Size S

Fabric: 65% COTTON 32% NYLON 3% SPANDEX

Details: The skirt has a side drawstring tie 

Care: Machine Wash Cold

Size:
Sasia:

You may also like

Recently viewed