Shoe Dazz

LOTTERY GREY

€49,60 €62

Keni guxim dhe jepini dukjes më shumë mbrehtësi me çizmet e reja me gjatësi deri në gjunjë 'Lottery'. Pjesë karakteristike kanë mënyrën e mbledhur dhe palosur të materialit plish me takë të trashë dhe maje të mbrehtë. Kombinojeni me fustanin e juaj të preferuar ose me një xhaketë të gjatë.

Lartësia e takës: 10 cm/ 4 inches

Materiali: Faux Velvet Upper

Ngjyra: Nude

_____________________________________________

Be bold and add some edge with the new 'Lottery' knee-high Boots. Featuring ruched faux velvet upper with block heel and pointed toe. Pair with your favorite dress or a cute oversized blazer.

Heel Height:   10cm/ 4 inches

Fabric: Faux Velvet Upper

Color: Nude

Size:
Sasia:

You may also like

Recently viewed