Shoe Dazz

LORELAI BLACK

€29 €52

Këpuca e preferuar që e keni kërkuar për një verë perfekte është këtu. Koleksioni jonë paraqet të preferuarat tuaja, duke filluar nga taka e mbushur, dhe pjesa për vendosjen e këmbës e butë që jep rehati perfekte. Krijoni një dukje perfekte dite apo nate me këto sandale të lezetshme.

Lartësia e përafërt e takës: 10 cm / 3.93" (inch)

Materiali: Lëkurë vegane

Ngjyra: E zezë

________________________

Your search for the perfect summer shoe is over! Our mule collection has all of your favorite features, from chunky blade heels to puffy fabric-covered soles that'll make you feel like you're walking on air. create the perfect day-to-night look with a super cute new pair of sandals.

Heel Height approx.: 10 cm / 3.93" (inch)

Fabric: Vegan leather

Color: Black

Size:
Quantity:

You may also like

Recently viewed