Shoe Dazz

LITHE OFF WHITE

€49

Këpuca 'Lithe' nude do të jetë e preferuara jonë. Duke shfaqur takë të dizajnuar dhe shirit në pjesën para, këto këpucë pa dyshim do të jenë në trend këtë sezon. Vishini me pantallona të gjerë në fund të këmbëve apo një fund të shkurtër dhe do të shihni rezultatin.

Lartësia e përafërt e takës: 10 cm/ 3.93" (inch)

Materiali: Sintetik

Ngjyra: E bardhë

________________________

'Lithe' in nude might just be our new fave. Featuring a sculptured heel and clear strap, these are fail-proof for hitting this season's biggest trend. Wear these with a wide leg trousers or a mini skirt and let it do all the work.

Height approx.: 10 cm/ 3.93" (inch)

Fabric: Synthetic

Color: White

Size:
Quantity:

You may also like

Recently viewed