Shoe Dazz

LISIA BLACK PATENT

€49

Këpuca me takë e dizajnuar për të gjitha femrat më e dashur nga të gjithë. Sandalet 'Lisia' kanë rripa te hollë dhe takë të hijshme që i bënë ato të duken glamuroze. Visheni me një xhaketë sportive dhe pantallona.

Lartësia e përafërt e takës: 10 cm / 3.93" (inch)

Ngjyra: E zezë

________________________

The most loved heel by stylish women around the world. Our signature 'Lisia' stilettos are distinguished by slim straps and a super-sleek heel that makes them instantly flattering. Wear yours with a boxy blazer and coordinating trousers.

Heel Height Approx.: 10 cm / 3.93" (inch)

Color: Black

Size:
Quantity:

You may also like

Recently viewed