Label Nue

Lisa Black Top

€29
Crop Top 'Lisa' është një element kryesor i veshjes së përditshme. Përmban një dekolte të hapur, mëngë të gjata dhe përbëhet nga një pëlhurë e thurur e butë. Kombinojeni me disa xhinse ose joggers për një pamje të plotë.

Numri i modelës: Modelja ka të veshur numrin S.

We describe the “Tila” top as Super cozy, comfortable yet effortlesly sexy. Made from softest and trendiest knit. 'Tila' features a perfect bustier chest cut, long sleeves and long fit. Pair with jeans to complete the look.

Model size: Model is wearing size S.

Size:
Sasia:

You may also like

Recently viewed