ShoeDazz

LINK-UP Nude

€42

Këpuca me ngjyrë perfekte të pastelit. Në formë sandale, me maje katrore dhe këpucë të gjerë. Një detaj të zinxhirit në pjesën para ku i jep dukje perfekte.

Lartësia e përafërt e takës: 9.5 cm / 3.7 inch

Materiali: Saten sintetik

Ngjyra: Nude

_____________________________

Pastel perfection! Step up your shoe game with the Link-Up Blue Heel. It has a pretty chain detail, a square toe and a block heel.

Heel Height approx.: 9.5 cm / 3.7 inch

Fabric: Synthetic Satin

Color: Nude

Size:
Sasia:

You may also like

Recently viewed