Label Nue

Liah Medium Wash Jeans

€59

Pantallonat jeans 'Liah' me përshtatje perfekte janë këtu. Këto janë pantallona të cilat do të doni t'i vishni gjatë gjithë kohës. Krijuar nga një material xhins me ngjyrë blu të hapur, me elasticitet minimal dhe gjatësi deri në bel, gjithashtu kanë një prerje të hapur para dhe duken perfekt me çkado.     

Numri qe modelja vesh: Modelja ka të veshur masën S       

Materiali: 75% PAMBUK 22% POLIESTER 2% VISKOZË 1% SPANDEKS

Detajet: Hapje në këmbë para, Përshtatje të gjerë në trup.   

Përkujdesja: Pastrim në makinë larëse në temperaturë te ulët, Pastrim kimik   

________________________________________

Perfect fit 'Liah' are here. These are the only jeans we want to be wearing this season. Cut from soft pale blue denim, with a light stretch, they have a high waist, open detail in the feet front and just looks so good with literally everything.   

Model Size: Model is wearing size S         

Fabric: 75% COTTON 22% POLYESTER 2% VISCOZE 1% SPANDEX 

Details: Open cut on the front       

Care: Machine wash in low temperature, Dry clean

Size:
Sasia:

You may also like

Recently viewed