Shoe Dazz

LEO NUDE

€65

Në një strukturë të bukur dhe klasike, këpuca 'Leo' është më në fund këtu. Bërë nga një pëlhurë transparente, e zbukuruar me gurë të ndirtshëm. Duke shfaqur takë stileto me rruaza dhe të mbushur, pjesa për vendosjen e këmbës nude dhe e butë, që ju jep rehati. Kombinojeni me fustanin tuaj të preferuar për ta tërhequr vëmendjen.

Lartësia e përafërt e takës: 10 cm/ 3.93" (inch)

Materiali: Gomë transparente

Ngjyra: Nude

______________________

In a beautifully classic structure, the 'Leo' heel is finally here. Made from a clear fabric adorned in iridescent rhinestones. Featuring a transparent circular beaded stiletto heel and padded, nude patent slip in sole. Style with your fave party dresses to steal the show.

Heel Height approx.: 10 cm/ 3.93" (inch)

Fabric: Transparent rubber

Color: Nude

Size:
Sasia:

You may also like

Recently viewed