Label Nue

Leana Taupe Set

€99

LEANA’ është seti më i rehatshëm për përditshmëri. Ka një përshtatje perfekte dhe të thjeshtë, me duks dhe pjesën e poshtme  me ngjyrën e njëjtë nga një material shumë i butë. Të poshtmet kanë xhepa në formë katrore shumë të lezetshme, dhe e epërmja ka kapelën dhe stilin klasik të duksit. Ky set është super esencial por gjithashtu dhe shumë i bukur.

 Numri i modelës: Modelja ka të veshur masën S

Materiali: 50% VISKOZË  29% POLIESTER  21% NAJLON

Detajet: I Butë dhe Rehatshëm

Përkujdesja: Pastrim në dorë ose Pastrim kimik

_____________________________________________________

This Set is the most comfortable everyday outfit. It features a simple and a comfy fit, matching  hoodie and joggers both in soft and comfy fabric. The bottoms have some super cute square side pockets.  And the top has the classic back hat hoddie style. This set is super essential and also very pretty.

Model size: Model is wearing size S.

Fabric: 50% VISCOZE  29% POLYESTER  21% NYLON

Details: Soft and comfy

Care: Hand Wash or Dry Clean Only

Size:
Sasia:

Kombinojeni me

You may also like

Recently viewed