Label Nue

Lazzy Bone Set

€49 €99

Ky set është veshja më e rehatshme e përditshmërisë. Pjesa bazike e garderobës tuaj nuk është e kompletuar nëse nuk ka setin 'Lazzy Bone'. Ka një përshtatje shumë të thjeshtë në trup me dy pjesë, të epërme dhe poshtme të përshtatshme prej materialit të pambukut. Pantallonat kanë një brez elastik.

Numri i modelës: Modelja ka të veshur masën S

Materiali: 70%  PAMBUK  30% POLIESTER

Detajet: Brez Elastik

Përkujdesja: Pastrim në makinë larëse ose Pastrim kimik

____________________________________________

This Set is the most comfortable everyday outfit. Your essentials wardrobe part is not complete without the 'Lazzy Bone Set'. It features a simple and a comfy fit, matching top and joggers both in bone cotton fabric. Pants have an elastic waistband.

Model size: Model is wearing size S

Fabric: 70%  COTTON  30% POLYESTER

Details: Elastic Waistband

 Care: Machine Wash or Dry Clean Only

Size:
Quantity:

You may also like

Recently viewed