Label Nue

Lauren Heather Grey Jumpsuit

€69

Ky jumpsuit është i nevojshëm për gardërobën tuaj. Përmban një kombinim shumë të bukur me mëngë të gjata dhe të thjeshta i ngjitur për trupi në pjesën lartë dhe poshtë. Kombinojeni me një çantë beli ose portofol. Me një xhaketë oversized dhe një palë taka.

Numri i modelës: Modelja ka të veshur numrin S.

This flattering jumpsuit is just another must have and a need in every color. Features an ultra-beautiful fit with simple long sleeves and fitted to your body from top to bottom. Dress it up or down. Team with a belt bag or purse. An oversized blazer and a pair of heels. 

Model size: Model is wearing size S.

Size:
Sasia:

You may also like

Recently viewed