Label Nue

Laressa Rose Top

€52

Korseja që ju nevojitet këtë sezon. E përshtateshme për të gjitha llojet e bustit. Karakteristikat e saj janë mëngët e fryera të ekzagjëruara dhe në bel e ngushtë e përshtatur në mënyrë të përsosur. Shtoni një palë të poshtme të ngushta për të definuar dhe kompletuar pamjen.

Numri i modelës: Modelja ka të veshur numrin S.

The corset you need this season. Flattering for all types of bust. Features perfectly exaggerated puff sleeves and snatched fit. Add a pair of sleek leggings to change up and complete the look.

Model size: Model is wearing size S.

Size:
Sasia:

You may also like

Recently viewed