Label Nue

LARA BLACK DRESS

€89

Fustani i veçantë ‘Lara’ është fustani që i’u bënë të dukeni mahnitëse në eventin tuaj të radhës. Jo vetëm që ka përshtatje perfekte në trup, por edhe është i krijuar nga një kombinim i materialit të kadifes dhe në pjesën e mëngëve e mbushur me material me shkëlqim. Fustani ka jakë mbyllur dhe mëngë të gjata, gjithashtu me gjatësi deri nën gjunjë ku e bënë atë të përshtatshëm për t’u veshur në evente të ndryshme.

Numri që modelja vesh:  Modelja ka të veshur masën S       

Materiali: 80% POLIESTER 20% RAJON

Detajet: I butë dhe elastik

Përkujdesja: Pastrim Kimik

_________________________________

Our timeless 'Lara' dress is sure to stand out at your next event. Not only is it really flattering, it's also made from a beautiful velvet fabric combined with sequin fabric details in the arms. The dress has a minimal mock neckline and long sleeves, also with a knee length that makes it appropriate to wear in many events.

Model Size: Model is wearing size S         

Fabric: 80% POLYESTER 20% RAYON

Details: Soft and Elastic

Care: Dry clean only

Size:
Sasia:

You may also like

Recently viewed