Shoe Dazz

LAKE SILVER

€69

Në një strukturë të bukur dhe klasike, këpuca 'Lake' është më në fund këtu. Bërë nga një pëlhurë transparente, e zbukuruar me gurë me shkëlqim. Karakteristika e këtyre këpucëve janë takat që kanë rreth tyre gurë me shkëlqim për një pamje glamuroze. Kombinojeni me fustanin tuaj të preferuar për ta tërhequr vëmendjen.

Lartësia e përafërt e takës: 11 cm / 4.33" (inch)

Materiali: Gomë transparente

Ngjyra: Argjend

___________________________

In a beautifully classic structure, the 'Lake' heel is finally here. Made from a clear fabric adorned in iridescent rhinestones. The pump features a stacked heel constructed of circular spinning beads covered in iridescent rhinestones. Style with your fave party dresses to steal the show.

Heel Height Approx.: 11 cm / 4.33" (inch)

Material: Transparent rubber

Color: Silver

Size:
Quantity:

You may also like

Recently viewed