ShoeDazz

KROLLER BLACK

€62

Çizmja perfekte dhe klasike e bërë nga pëlhura lëkure vegane dhe që ka një mbyllje anësore të zinxhirit. Këto çizme të larta deri në gju janë një shtesë e domosdoshme në veshjet tuaja. 

Lartësia e përafërt e takës: 10.5 cm/ 4.25 inches

Materiali: Lëkurë Sintetike

Ngjyra: Zezë

_____________________________

The perfect and classic boot is made from vegan leather fabric and has a side zipper closure. These knee-high boots are an essential addition to your wardrobe.

Heel Height approx.: 11.5 cm/ 4.5 inches

Fabric: Vegan Leather

Color: Black

Size:
Sasia:

You may also like

Recently viewed