Label Nue

Krisana White Bodysuit

€45

Bodysuit-i i cili do ta adhuroni. 'Krisana' Bodysuit ka pjesën në supe me strukturë shumë të bukur, me material të mbledhur në formë ‘v’ të hapur para. Është shumë e lehtë për t'u kombinuar, si shembull duket perfekte me një fund të thjeshtë apo disa pantallona të zi.

Numri qe modelja vesh: Modelja ka të veshur masën S

Materiali: 100% POLYESTER

Detajet: E gjerë dhe elegante

Perkujdesja: Pastrim në makinë larëse në temperaturë te ulët, Pastrim kimik

______________________________________

Suit up in our latest 'Krisana' Bodysuit ! Detailed with structured shoulders and gathering leading into a deep V for a bold look. Perfectly paired with a knotted skirt or beautiful black pants. So easy to mix and match!

Model Size: Model is wearing size S

Fabric: 100% POLYESTER

Details: Wide and elegant

Care: Machine wash or Dry clean Only

Size:
Sasia:

You may also like

Recently viewed