Label Nue

Kiara Burgundy Jacket

€103,20 €129

Xhaketa 'Kiara' është e krijuar nga materiali shumë i butë i lëkurës vegane, ku arrini një dukje shumë moderne dhe me stil. Ka dizajn me pulla në pjesën para ku mund t’i mbërtheni aq sa dëshironi dhe ka formë të gjerë dhe të gjatë. Kombionojeni me disa gjysmë çizme neutrale.     

Numri qe modelja vesh: Modelja ka të veshur masën S       

Materiali: 55% PU 45% POLYESTER   

Detajet: Brez me lidhëse, Gjatësi nën gjunjë.   

Perkujdesja: Pastrim në makinë larëse në temperaturë te ulët, Pastrim kimik   

___________________________________________

The 'Kiara' jacket is cut from our soft vegan leather, making an ultra modern and stylish look. It's designed with a button through front that you can button as low as you dare and has a oversized fit. Wear yours with neutral ankle boots for a tonal Fall look.   

Model Size: Model is wearing size S         

Fabric: 55% PU 45% POLYESTER         

Details: Waistband, Under knee length       

Care: Machine wash in low temperature, Dry clean

Title:
Sasia:

You may also like

Recently viewed