Label Nue

KIAH BLACK LEATHER DRESS

€59 €119

I bukur, i thjeshtë dhe elegant të gjitha në të njëjtën kohë me fustanin ‘Kiah’. I krijuar nga një material i lekurës vegane me elasticitet maksimal. Ka jakë të hapur në formë ‘v’, vija e brezit e lartë i jep theksim belit dhe pjesa e poshtme ka material të mbledhur i cili jep formë perfekte të trupit.  

Numri i modelës: Modelja ka të veshur masën S

Materiali:  100% Lëkurë vegane

Detajet: Brez të ngushtë, Material te mbledhur\rrudhosur

Përkujdesja: Pastrim në makinë larëse në temperaturë të ulët, Pastrim kimik

_______________________________________________________

Pretty, versatile and elegant, we just love the ‘Kiah leather dress'. Cut from a lightly stretch vegan leather fabric. Have an open ‘v’ neck shape, the extra high waist seam cinches the waist and the skirt part has a beautiful ruched fabric. The light shoulder pads create a slightly structured silhouette and the long sleeves are great for colder weather. Available in black and nude color that flatters all skin tones. Match it with clear or nude heels.

Model size: Model is wearing size S

Fabric: 100% Vegan Leather

Details: Neat waistband, Ruched fabric

Care: Machine wash in low temperature, Dry clean

Size:
Quantity:

You may also like

Recently viewed