Label Nue

Kenya Avocado Dress

€65

Përshtatja perfekte është pjesa më e rëndësishme dhe mini fustani ynë 'Kenya' ka të bëjë me veshjen komode por me stil që përshtatet mirë në trup. Ky fustan është bërë nga një material i gomës me teksturë që thekson belin tuaj për një përshtatje perfekte. Mbledhja delikate në mes thekson belin tuaj dhe pjesa e përparme e butonave do të thotë që mund ta ngrini aq lart sa të doni. Kombinojeni me taka.

Modelja ka të veshur: Masën S

Materiali: 95% Polyester 5% Spandex

Detajet: Buton në pjesën para

Përkujdesja: Pastrim në makinë larëse në temperaturë te ulët

_____________________

The perfect fit is the most important part and our 'Kenya' mini dress is all about comfy yet stylish dressing and will hug your curves beautifully. It's made from slinky material to snatch your waist for a figure-skimming fit. The delicate gathering to the middle accentuates your waist and the button front means you can raise it as high as you like. Team up with heels.

Model is wearing: Size S

Fabric: 95% Polyester 5% Spandex

Details: Button front

Care: Machine Wash Cold

Size:
Quantity:

You may also like

Recently viewed