Shoe Dazz

KENIA WHITE

€65

Këto sandale të gjithanshme të hapura në pjesën para janë të krijuara nga lëkura, me një takë të trashë dhe një platformë të rehatshme, i shtojnë një bukuri magjepëse femërore veshjeve tuaja sezonale.

Lartësia e përafërt e platformës: 5 cm / 1.96" (inch)

Lartësia e përafërt e takës: 15 cm / 5.9" (inch)

Materiali: Lëkurë vegane

Ngjyra: E bardhë

* Rekomandohet gjysëm numri më i vogël se numri juaj i rregullt

__________________________

These versatile open-toe sandals come in leather with a chunky high heel and comfortable platform, adding some unadulterated feminine charm to your seasonal wardrobe.

Platform Height Approx.: 3.5 cm / 1.38" (inch)

Heel Height Approx.: 13.5 cm / 5.3" (inch)

Material: Vegan Leather

Color: White

* Half size smaller than your usual size is recommended

Size:
Quantity:

You may also like

Recently viewed