Label Nue

Kejdi Mocha Set

€59

Seti i përshtatur me një bluzë të shkurtë dhe të poshtme me bel të lartë, qëndron ngjitur duke i dhënë formë trupit tuaj. Visheni së bashku ose kombinojeni ato me veshje të tjera për të kompletuar pamjen tuaj.

Numri i modelës: Modelja ka të veshur numrin S.

Matching set with a flowy cropped top paired with high waisted leggings, holds you tight and molds to your body. Wear it together or rock them separately by adding other pieces to complete your look .

Model size: Model is wearing size S.

Size:
Sasia:

You may also like

Recently viewed