Shoe Dazz

KAYLEEN LILAC

€29

Sandalet tona të rrafshta 'KAYLEEN' janë esenciale për dukjen tuaj. Përmban detaje të zinxhirit në pjesën para dhe me dizajn të rrafshët. Këto sandale janë zbukuruar me detaje të zinxhirit për një dukje me elegante. Vishni tuajat me xhinse ose fustane.

Ngjyra: Lejla

__________________

Our 'KAYLEEN' slides are a getaway essential. Features a strap chain detailing, a flat sole in a slip-on design. These sliders are decorated with chain detail for a glamorous touch. Wear yours with denim or pretty dresses.

Color: Lilac

Size:
Quantity:

You may also like

Recently viewed