Label Nue

Katrina Champagne Top

€52

Katrina’  e përshtateshme për ditët e vjeshtës. Ka një ndjesi kadifeje ultra luksoze dhe të butë. Me prerje unike të dekoltesë dhe detaje të bustit, jep mbështetje të nevojshme dhe të rehateshme. Shtoni një palë xhinse për një dukje magjepëse.

Numri i modelës: Modelja ka të veshur numrin S.

The ultimate fall top. The simply sexy ‘Katrina’ top has an ultra luxe plush velvet feel. Features a pretty peak shape of the bust and gives support where needed. Add a pair of Denim jeans for that Casual Glam Look.

Model size: Model is wearing size S.

Size:
Sasia:

You may also like

Recently viewed