Label Nue

JOSA MIDI BLACK DRESS

€89

Me një siluetë të konstruktuar në mënyrë perfekte, ne i'u ofrojmë fustanin ‘Josa', që ka materialin e ndërthurur në pjesën para. Është me përshtatje perfekte në trup, dhe gjatësi deri nën gjunjë. Ka një material kadifeje shumë të bukur dhe të butë. Kombinojeni me disa taka transparente apo nude, një çantë të vogël dhe dukja juaj është e përfunduar.

Numri që modelja vesh:  Modelja ka të veshur masën S       

Materiali: 80% POLIESTER 20% RAJON

Detajet: I butë dhe elastik

Përkujdesja: Pastrim Kimik

_____________________________________

In a beautifully constructed silhouette, we offer you the ‘Josa’ dress. Features a beautiful draped twist on the front, body hugging fit, and a knee-length. Made from a soft, pretty velvet fabric. Wear yours with some clear or nude heels, a beautiful little bag and you are all set.   

Model Size: Model is wearing size S         

Fabric: 80% POLYESTER 20% RAYON

Details: Soft and Elastic

Care: Dry clean only

Size:
Sasia:

You may also like

Recently viewed