Label Nue

Jola Light Blue Jogger Pants

€45

Krijuar nga një material shumë i butë dhe të pigmentuar, të poshtmet 'Jola' janë ato që i'u nevojiten tani. Kanë një brez elastik me lidhëse dhe me xhepa praktik anash. Ju japin një ndjenjë të butë dhe shumë të rehatshme. Duken perfket me një bodysuit dhe disa take të thjeshta, por për një dukje më të përditshme, visheni me një duks të gjerë dhe disa atlete sportive.

Numri qe modelja vesh: Modelja ka të veshur masën M

Materiali: 65% polyester 35% cotton

Detajet: Brez me shirit, material të pigmentuar

Perkujdesja: Pastrim në makinë larëse

_____________________________________

Cut from a soft synthetic and tie dye fabric, the 'Jola' trousers are what you need right now. They have a waistband to the front and have slant side pockets. They give you the perfect soft and comfortable fit and we love these teamed with a billowing bodysuit and strappy heels, or for a daily casual look combine it with an oversized hoodie and some sporty runners.

Model Size: Model is wearing size M

Fabric: 65% Polyester 35% cotton

Details: Tie Dye fabric, Elastic waistband.

Care: Machine wash

Size:
Sasia:

You may also like

Recently viewed