Label Nue

Izzy Sand Top

€52

'Izzy' është korseti jonë i thjeshtë dhe me shumë stil. Ajo përmban një korse të veçantë për një përshtatje perfekte dhe mbështetje të plotë, mëngë të gjata dhe detaje të lidhëseve në pjesën anash. Kombinojeni me pantallonat tuaja të preferuara.

Modelja ka të veshur: Masën S

Materiali: 95% Polyester 5% Spandex

Detajet: Dekolte të hapur

Përkujdesja: Pastrim në makinë larëse në temperaturë të ulët

_____________________

Simple yet ultra-stylish is our 'Izzy' draped corset top. It features special corsetry for a real cinching effect and uplifting support, long sleeves and tie detail on the side. Combine it with your favorite pants.

Model is wearing: Size S

Fabric: 95% Polyester 5% Spandex

Details: Open decollete

Care: Machine wash cold

Size:
Quantity:

You may also like

Recently viewed