Shoe Dazz

IVISH BLACK

€62

Këpuca 'Ivish' është super luksoze dhe taka e hollë bashkë me pjesën para të mprehtë kombinohen për t'i bërë këmbët tuaja të duken tërheqëse. Me një dizajn minimal, kjo këpucë është e zbukuruar me një detaj të fjongos për një pamje perfeke. Kombinojini me fustane.

Lartësia e përafërt e takës: 11.5 cm/ 4.52" (inch)


Materiali: Saten


Ngjyra: E zezë

____________________

The 'Ivish' is super luxurious and the stiletto heel and pointed toe shape combine to make your feet look the sexiest ever. Characterized by a minimal, sleek design this iteration is adorned with an oversize bow detail that makes for an opulent finishing touch. Style yours with dresses.

Heel Height Approx.: 11.5 cm/ 4.52" (inch)

Material: Satin

Color: Black

Size:
Quantity:

You may also like

Recently viewed