Shoe Dazz

ITZY NUDE

€49

Është koha për këpucën 'Itzy', duke shfaqur një material plastike transparente në pjesën lart, takë stiletto dhe pjesa e poshtme nude. Ngjyrat e ndritshme do të ju marrin vëmendjen këtë sezon. Mezi po presim të vishni këto këpucë tona në mbrëmjen e ardhshme tuajën me disa pantallona të shkurtër, duke ja bashkangjitur një blazer për një dukje elegante.

Lartësia e përafërt e takës: 11 cm/ 4.33" (inch)

Materiali: Gomë transparente

Ngjyra: Nude

___________________________

It's time to step up in the 'Itzy' mule, featuring perspex upper, stiletto heel and nude patent finish. The bright colors are sure to grab you some attention this season. We can’t wait to wear ours on our next big night out with some tailored shorts and a matching blazer for a chic night look.

Heel Height approx.: 11 cm/ 4.33" (inch)

Fabric: Transparent rubber

Color: Nude

Size:
Quantity:

You may also like

Recently viewed