Label Nue

Iris White Jumpsuit

€119

Një Jumpsuit perfekt për t'u veshur në eventet tuaja speciale. Me rripa të rregullueshëm në krah dhe një korset në pjesën e belit. Nga një material satin ku jep pamje shumë elegante. Pjesa e pantallonave është e gjerë dhe duket perfekte me një palë këpucë të hapura dhe vathë më elegant.     

Numri që modelja vesh: Modelja ka të veshur masën S       

Materiali: 100% POLYESTER   

Detajet: Material saten   

Perkujdesja: Pastrim në makinë larëse në temperaturë te ulët, Pastrim kimik 

__________________________________                      

A lovely jumpsuit for you to wear on your special events. With adjustable tie straps and a bone corset, this satin style makes for an easy but stunning night look. The lightly padded cups pairs well with the skin glowing luxurious satin fabric. The wide leg creates a floating effect that pairs well with a high pony and your favorite statement earrings. 

Model Size: Model is wearing size S         

Fabric: 100% POLYESTER         

Details: Saten shine       

Care: Machine wash or Dry clean only

Title:
Sasia:

You may also like

Recently viewed