Shoe Dazz

INTERMIX WHITE

€29 €49

Këpucat që duhet ti keni patjetër janë këtu. Taket 'Intermix' kanë maje në formë katrore dhe detaj të zinxhirit ngjyrë ari në pjesën para. Kombinojeni me veshjet tuaja të preferuara të verës.

Lartësia e përafërt e takës: 9.5 cm/ 3.74" (inch)

Materiali: Lëkurë vegane

Ngjyra: E bardhë

___________________________

Your everyday staples are here. Featuring square toe and gold chain details. Wear with your favorite summer looks.

Heel Height approx.: 9.5 cm/ 3.74" (inch)

Fabric: Vegan Leather

Color: White

Size:
Quantity:

You may also like

Recently viewed