Shoe Dazz

INTERMIX BLACK

€49

Këpucat që duhet ti keni patjetër janë këtu. Taket 'Intermix' kanë maje në formë katrore dhe detaj të zinxhirit ngjyrë ari në pjesën para. Kombinojeni me veshjet tuaja të preferuara të verës.

Lartësia e përafërt e takës: 9.5 cm/ 3.74" (inch)

Materiali: Lëkurë vegane

Ngjyra: E zezë

___________________________

Your everyday staples are here. Featuring square toe and gold chain details. Wear with your favorite summer looks.

Heel Height approx.: 9.5 cm/ 3.74" (inch)

Fabric: Vegan Leather

Color: Black

Size:
Sasia:

You may also like

Recently viewed