Label Nue

Indya White Top

€29

Ne e përshkruajmë këtë bluzë shumë të rehatshëm dhe tërheqëse. Përmban mëngë të shkurtra, prerje në pjesën para me një lidhëse për një përshtatje perfekte. Gjatësia e shkurtër pershtatet veçanërisht mirë me pantallona të larta dhe xhinse.

Modelja ka të veshur: Masën S

Materiali: 95% Polyester 5% Spandex

Detajet: Detaj të hapur në pjesën e gjoksit

Përkujdesja: Pastrim në makinë larëse në temperaturë të ulët

____________________

We describe this top as super cozy, comfortable yet effortlessly sexy. Features short sleeves and teardrop cut out and the self-tie lets you tighten or loosen to your perfect fit. The cropped length works particularly well with high-rise pants and jeans.

Model is wearing: Size S

Fabric: 95% Polyester 5% Spandex

Details: Open front detail

Care: Machine Wash Cold

Size:
Quantity:

You may also like

Recently viewed