Label Nue

Inaya Black Set

€39 €79

Seti sportiv me një prerje oversized, për një dukje të përditshme dhe të rehatshme . Bërë nga një material me shumë  streq dhe i përshtatshëm për çdo sezonë. Pantollonat kanë gjepa në të dy anët dhe duksi ka kapelë dhe një gjep të përparëm.

Numri i modelës: Modelja ka të veshur numrin S.

Sweatshirt cut in an oversized fit  features a hood with a drawstring, Cargo sweatpants made with comfortable stretch fabric. Features multiple cargo pockets . All comfy and trendy look.

Model size: Model is wearing size S.

Size:
Sasia:

You may also like

Recently viewed