Shoe Dazz

IMORA TAN

€39

Shtoni garderobës tuaj të këpucëve këto këpucë mahnitëse. Shfaqin një material lëkure të shkëlqyer, dhe një hapje në formë katrore në pjesën para. Ne i duam takat 'Imora' me pantallonat gjins tuaja të preferuara.

Lartësia e përafërt e takës: 10.5 cm / 4.13" (inch)

Materiali: Lëkura me shkëlqim

Ngjyra: Tan

___________________

Update your shoe'drobe with these gorgeous heels. Featuring a tan faux leather material and a square open toe. We love these teamed with your fave jeans. 

Heel Height Approx.: 10.5 cm / 4.13" (inch)

Material: Leather

Color: Tan

Size:
Quantity:

You may also like

Recently viewed