Label Nue

Ilena Teal Dress

€49 €89

Fustani 'Ilena' është aq i gjithanshëm dhe pikërisht ajo që ju nevojitet për sezonin e ardhshëm të vjeshtës. Stili i mbështjelljes është model që të vishet normalisht mbi trupin tuaj për një pamje më femërore. Ne i duam mëngët e gjata volumoze.

Modelja ka të veshur: Masën S

Materiali: 100% POLYESTER

Detajet: Pjesa e këmbës e hapur

Përkujdesja: Pastrim në makinë larëse në temperaturë të ulët ose Pastrim Kimik

_____________________

Our 'Ilena' dress is so versatile and just what you need for the upcoming fall season. The wrap style is designed to drape smoothly over your body for a more feminine look. We love the long voluminous sleeves with just e touch of drama. Dress up for your next dinner date.

Model is wearing: Size S

Fabric: 100% POLYESTER

Details: Open leg detail 

Care: Machine Wash Cold or Dry Clean

Size:
Quantity:

You may also like

Recently viewed