Shoe Dazz

HUGO NUDE

€52

Kudo që dilni, në drekë zyrtare apo në ndonjë ndenjë, këpuca jonë 'Hugo' është e rehatshme dhe në trend. E bërë nga lëkura e mrekullueshme për një pamje luksoze, i bënë këto këpucë të përshtatshme për çdo sezon.

Lartësia e përafërt e takës:  9.5 cm/ 3.74" (inch)

Materiali: Sintetik

Ngjyra: Nude

_________________________

Whether you're going out for a casual lunch or dressing up for the awards show, our 'Hugo' are as effortless as they are fashionable heel sandals. 'Hugo' heel has an open square toe and with slip on styling. The gorgeous tan PU leather remains unlined for a luxurious feel, making this style seasonless.

Heel Height approx.:  9.5 cm/ 3.74" (inch)

Fabric: Synthetic

Color: Nude

Size:
Quantity:

You may also like

Recently viewed