Shoe Dazz

HONEY2 GREEN

€59

Çanta 'Honey' e quajtur kështu për formën e saj të lakuar, të ngjashme me gjysmëhënën. E bërë nga sateni në ngjyrë të zezë, ajo është e zbukuruar me një zinxhirë që funksionon si një rrip shtesë mbi supe. Ka shumë hapësirë brenda për gjërat thelbësore të përditshme si telefoni, portofoli dhe buzëkuqi juaj.

_________________________

'Honey' bag is so named for its curved, crescent-like shape. Made from black satin, it's adorned with a chain that doubles as an additional shoulder strap. There's plenty of space inside for daily essentials like your phone, wallet, and lipstick.

Size:
Quantity:

You may also like

Recently viewed