Shoe Dazz

HOLY NUDE

€62

Kjo këpucë transparente paraqet pjesën para të mbyllur, thembra stileto e mbuluar me rruaza qelqi, dhe pjesa e sipërme prej lëkure faux. Kombinojeni me cilëndo veshje dhe do të dukeni perfekt.

Lartësia e përafërt e takës: 10 cm/ 3.93" (inch)


Materiali: Sintetik


Ngjyra: Nude

___________________________

This clear heel features a pointed closed toe, glass bead-covered stiletto heel, and faux leather upper sole. Pair with your fave vintage denim and oversized sunnies for an incognito look.

Height approx.: 10 cm/ 3.93" (inch)


Fabric: Synthetic


Color: Nude

Size:
Quantity:

You may also like

Recently viewed